Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Een naam is verplicht
Een telefoonnummer is verplicht

Het Traject

Bij RN Vastgoed hoeft u zich geen zorgen te maken over lange procedures en ingewikkelde handelingen. Wij bemiddelen en kunnen alle notariële handelingen voor u verzorgen. Hoe gaat het kopen van een stuk grond precies in zijn werk? 

Dankzij ons slimme investeringsconcept bieden wij betaalbare percelen landbouwgrond die door specialisten zorgvuldig zijn geselecteerd. Er is hierbij gelet op een strategische ligging voor het bouwen van woningen, bedrijventerreinen of recreatiegebied. De percelen worden verkaveld in kleinere percelen en worden via onze partners opnieuw aangeboden wanneer de grond van bestemming wijzigt.

Van investeerder tot grondeigenaar

Op het moment dat u heeft besloten om over te gaan tot aankoop van de door RN Vastgoed aangeboden grond, zijn de vervolgstappen vrij simpel. Alle notariële handelingen kunnen door ons worden verzorgd. U hoeft alleen op de juiste plaats uw handtekening te zetten en de grond is uw eigendom. 

Stap 1: RN Vastgoed mailt u het besproken voorstel toe. Daarop mailt u retour dat u akkoord gaat met het voorstel, zodat wij de grond voor u kunnen reserveren.

Stap 2: Binnen een week ontvangt u de conceptakte van levering, de eindafrekening met de koopsom en de datum van levering.

Stap 3: Na betaling van het bedrag op de derdenrekening van de notaris, verzorgt de notaris de eigendomsakte, plus het afschrift van de kadastrale bijschrijving, waarna u daadwerkelijk de wettelijke bezitter van het perceel bent.

Overdracht

Via een volmacht kunt u RN Vastgoed de hele overdracht voor u laten verzorgen. U hoeft alleen eenmaal naar een notaris bij u in de buurt voor het legaliseren van uw handtekening! U krijgt uw eigendomsbewijs gewoon toegestuurd.

Uiteraard is een ieder gerechtigd om een eigen notaris te kiezen, maar wij adviseren u gebruik te maken van onze notaris. Deze is gespecialiseerd in de overdracht van percelen en is bekend met onze werkwijze, hetgeen de overdracht alleen maar bespoedigt.  

Contact

Mocht u nog vragen hebben over ons concept, onze werkwijze, onze strategie of diensten, kunt u ons natuurlijk telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag op telefoonnummer: 0224-760005. 

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Een naam is verplicht
Een telefoonnummer is verplicht